Priče sa Fakulteta

Koji su poslovi studentske službe

Studentska služba svakog fakulteta predstavlja centralni čvor i vezu između studenta i fakulteta i svih administrativnih poslova. O tome koji su tačno poslovi studentske službe na Fakultetu zdravstvenih i poslovnih studija, Univerzitet Singidunum pročitajte u nastavku.

Šta predstavlja studentska služba?

Studentska služba funkcioniše u sastavu fakulteta kao deo koji se bavi prvenstveno upisom studenta i svim studentskim pitanjima vezanim za tehnički deo njihovih studija.

Radno vreme studentske službe?

Radno vreme Studentske službe je od 08.00 do 20.00 časova u redovnim okolnostima, periodu prvog i drugog semestra i ispitnih rokova. U letnjem periodu radno vreme Studentske službe je 08.00-16.00 časova.Obzirom na nastalu situaciju u vezi sa Covidom 19 dužni smo da sprovodimo mere i radno vreme u skladu sa instrukcijama nadležnih organa tako da je u ovom trenutku radno vreme od 08.00 do 18.00 časova.

Za šta je zadužena studentska služba? Koje delatnosti vrši?

Poslovi Studntske službe su vezani za procese upisa i za prikupljanje tačne dokumentacije , izdavanje različitih potvrda, popunjavanje Matičnih knjiga.

Kako se odvija rad studentske službe za vreme COVID-19 pandemije?

Rad Studentske službe u vreme pandemije se odvija neometano  sve informacije studentima se pružaju preko email, telefona a moguće je doći i na fakultet lično uz pridržavanja mera i preporuka nadležnih organa za postupanje na javnim mestima. Cilj Studentske službe je pravovremeno i tačno informisanje studenata,vođenje ispravne evidencije i podrške studentima da što lakše prebrode administrativne prepreke.

Autor: Dejan Vujić

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *