Vesti i dešavanja

Održana Konfrenecija “Mreža”

U petak 23. decembra 2022. godine na Fakultetu zdravstvenih i poslovnih studija i u Regionalnom inovacionom startap centru održana je konferencija “Mreža”.
Cilj konferencije bio je unapređivanje znanja i veština iz savremenog poslovanja, komunikacija i upravljanja timovima, ali i upoznavanje sa nekim savremenim alatima za unapređenje poslovnih procesa, davanje novih pogleda na poslovno okruženje, bolju poslovnu organizaciju i rešavanje problema.
Prvu radionicu održala je Nana Radenković – suosnivačica, menadžerka programa i konsultantkinja u Novoj Iskri , koja je sa nama podelila svoja dugogodišnja iskustva u radu sa timovima i startapovima osvetlivši važnost upravljanja odnosima i komunikacijom unutar njih. Na ovoj fantastičnoj radionici imali smo priliku da sagledamo sopstvene veštine i vrednosti koje će nam pomoći u usklađivanju sa ostalim članovima tima kako bi zajednički osmislili procese koji se realizuju kroz projekte, organizacije, startape i biznise.
U nastavku, održane su radionice na temu upotrebe Kanban metodologije u radu, upotrebe Trello alata u organizaciji i praćenju projekata, kao i Lego Mindstorms radionica programiranja.
Održavanje konferencije podržao je Kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Inovacije i tehnološki razvoj.
Izvor: Fakultet zdravstvenih i poslovnih studija

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *